Asenne

30.03.2017

Optimismi on avain avata sisin kaikille elämän hyville asioille. Positiivisisuus on ratkaisevan tärkeää, että kaikki unelmasi voivat toteutua. Ole aina naiivin optimistinen ja omaa tarttuvan positiivinen asenne.

Hyvä asenne tekee elämästä niin paljon helpompaa. Et voi elää hyvää elämää, jos olet epävarma ja ajattelet negatiivisesti. Ajatellessa ja toimiessa positiivisesti hyviä asioita alkaa tapahtua. Positiivisuus vetää puoleensa menestystä ja kaikkia muita elämän hyviä asioita.

Elämässä on muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä. Yksi niistä on; ‘Niin makaa kuin petaa’.

Mallina, kaikki riippuu asenteesta. Totta, mutta tämä ei koske pelkästään malleja. Teet mitä tahansa, asenteen pitää olla oikea. Oikea asenne on positiivinen asenne.

Sanoessasi, että nyt aiot kävellä vetten päällä, sinun pitäisi myös uskoa se. Et voi ottaa ensimmäistä askelta ajatellen; “Minä kyllä uppoan”. Sitä ensimmäistä askelta pitäisi jo seurata yhtä positiivinen ja varma seuraava askel.

Asioiden liiallinen ajattelu, huolehtiminen ja stressaus aiheuttavat eniten tyytymättömyyttä tässä elämässä. Älä anna typerien pikku asioiden pilata päivääsi saati sitten elämääsi. Oletko huomannut, miten monia asioita olet huolehtinut elämäsi aikana ja useimmat niistä eivät edes koskaan toteutuneet?

Itseluottamus ja itsetunto eivät ole hedelmiä, jotka voidaan vain poimia kuin puusta. On vaikeaa, lähes mahdotonta omata positiivinen asenne, kun sitä ei ole. Vanhempina meidän tulisi viljellä näitä piirteitä osaksi tulevia sukupolvia.

Teininä ei ole helppoa löytää omaa paikkaa tässä maailmassa. He vasta alkavat ymmärtää maailmaa, elämää ja omaa itseään. Tuolla samalla hetkellä, kun he ovat löytäneet paikkansa tässä kaikessa, pitäisi sitten vielä sopia joukkoon.

Sellaisina hetkinä, he tarvitsevat jälleenvakuuttelua, mikä tulee positiivisesta asenteesta, jotta he voivat kasvattaa itsetuntoaan. Mitä he eivät tarvitse, on kielteinen asenne, mikä pilaa itseluottamusta ja edistää vihaa.

Positiivinen asenne ei ainoastaan ​​tuo menestystä omaan elämäämme, vaan myös muille. Kuvitelkaapa maailma itsevarmoja ihmisiä. Ei tarvetta tappaa tai tehdä itsemurhaa. Kuvittele maailma, jossa ihmisillä, joilla on hyvä itsetunto ja positiivinen asenne. Ei tarvetta kiusata tai tehdä terroritekoja!

Kommentit (1)

  1. Sari Aro 16.05.2017 12:19

    I so agree with you about the importance of healthy self-confidence and a positive attitude towards life and everything in it. Unfortunately we finns are historically not very good at it ?
    I think the situation is better with the younger generations tough…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Galleria:

Katso kaikki

  •  

    tiny 30 IMG_7013 image20 IMG_0003