Kati van der Hoeven (ent.Lepistö)

Syntynyt: 25.6.1974
Mikkeli, Suomi
Live your dreams… Don’t dream your life.

Kati “Nuori menestyjä 2014”

Mikkeliläinen kirjailija, bloggaaja Kati van der Hoeven-Lepistö on palkittu Vuoden nuorena menestyjänä. Palkinnon myönsi Suomen Nuorkauppakamarit ry.

Kati van der Hoeven on 40-vuotias entinen huippumalli, jonka ura katkesi hänen sairastuessaan aivorungon infarktiin.  Tuolloin 21-vuotias van der Hoeven menetti liikunta- ja puhekykynsä täysin. Ainoastaan hänen silmänsä toimivat ja hän kommunikoi kirjaintaulun avulla.

Kilpailun päätuomariston mukaan van der Hoeven-Lepistö on tästä huolimatta omalla päättäväisyydellään, uskollaan ja sitkeydellään pystynyt elämään täysipainoista elämää. Hän on auttanut ja kannustanut toisia halvaantuneita selviytymään elämässä eteenpäin.

Van der Hoeven on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan Silmänräpäys ja hän on aktiivinen bloggaaja. Tuomariston mukaan van der Hoeven-Lepistö levittää positiivista elämänasennetta maailmalle ja on vaikuttanut tuhansien ihmisten elämään ja elämänasenteeseen opettamalla erilaisuuden hyväksymistä ja ymmärtämistä.

Vuoden nuori menestyjä on maailmalla arvostettu palkinto, jonka Suomen Nuorkauppakamarit ry jakaa omalla alallaan ja omilla ansioillaan menestyneille 18–40-vuotiaille Suomen kansalaisille. Kilpailu on kansallinen toteutus kansainvälisestä “The Outstanding Young Persons” (Vuoden Nuori Menestyjä) -kilpailusta.

Kati. Elämänsuloista kimallusta, pilviä ja jättimäistä elämää.

Rakkaudesta katsoo kauas merelle ja tietää mitä ja miksi. Sydän leijailee kaiken yläpuolella ja nauraa.

Elämän ystävä juoksee tähtikirkkaan kuohun keskellä. Hän, nainen, oikea kaunokainen, jumalainen.

Hiekkaan on kirjoitettu jotain. Merivesi pyörittää tiellemme ilmestyviä sanoja. Sanat suortuvat ja ystävä astelee kuohuihin elämän.

Aurinkotaivaan lapsi keinuu yllä nurmikentän. Hän on Kati, naurava sydän.

-Pasi Räihä, Katin hyvä ystävä –

Lue artikkeleita Katista (pdf)

Galleria:

Katso kaikki

  •  

    tiny 30 IMG_7013 image20 IMG_0003