Elämän oppitunnit (meidän kokemuksien mukaan)

10.05.2018

“Minulle onnellisuus on rakkaus. Ei pelkästään sen vastaanottaminen, vaan myös sen antaminen, jakaminen”, hän sanoo. (ei vain hänen aviomiehensä Henningin kanssa, vaan myös koiransa Happyn kanssa.) Toiseksi hän sanoo onnellisuudesta: “Sanoisin, että se tarkoittaa myös sitä, että elämässä on tarkoitus ja, että voi vaikuttaa muihin positiivisella tavalla oli se kuinka vähän tahansa.”

On kummallista nähdä omat sanat painettuina kirjassa.

Viime vuonna olin kirjeenvaihdossa Rowan Hooperin kanssa, joka kirjoitti kirjan tavallisista ihmisistä, joilla on poikkeuksellisia kykyjä. Hän halusi haastatella minua onnellisuudesta. Ystäväni Kate Allatt kertoi hänelle tilanteestani ja että olin onnellisin ihminen, jonka hän tietää. Kirja on nimeltään: “Superhuman”. Kannattaa lukea se.

Noiden rivien lukeminen sai minut pohtimaan elämääni hetkeksi, ja tässä blogissa on muutamia läksyjä, jotka olen oppinut tilanteista, olosuhteista, esteistä, voittamisesta ja menettämisestä. Toisin sanoen elämästä.

“Älä koskaan tuomitse toista ihmistä, ennen kuin olet kävellyt kilometrin hänen kengissä tai istunut kilometrin hänen pyörätuolissa”.

“Henkilö alkaa viisastumaan silloin, kun hän oppii tarkastelemaan itseään kriittisesti. Todellinen viisaus kehittyy, kun tätä tietoa hyödynnetään rakentavasti. ”

“Jokaista yksittäistä asiaa voidaan käyttää joko aseena tai työkaluna. Ei pelkästään materiaalisia, vaan myös sanoja, eleitä, ajatuksia ja tunteita. Meillä kaikilla on valta käyttää, mitä meillä on, joko tuhoavana aseena tai luovana työkaluna. Valinta on meidän. ”

”Elä tässä hetkessä. Pidä huolta itsestäsi ja ongelmistasi ja anna muille tilaa, jonka he tarvitsevat huolehtiessaan omistaan. Auta muita aina kun voit.”

“Et voi tehdä kaikkia onnellisiksi koko ajan.”

”Taukojen ottaminen “ja” hanskojen lyöminen tiskiin “ovat kaksi eri asiaa. Me kaikki ansaitsemme levätä aika ajoin. Me kaikki tarvitsemme aikaa arvioida ja tarkastella asioita eri näkökulmasta. Meillä kaikilla on oikeus muuttaa unelmia ja tavoitteita. Ovat olosuhteet mitkä tahansa, emme koskaan saa antaa periksi ja luovuttaa. Koskaan ei tiedä, mitä voi tapahtua, jos jaksaa vielä vähän kauemmin. ”

“Elämässä ei ole aina 50–50% voiton tai häviön mahdollisuus. Elämä on tarkoitus elää 100 % täysillä. Kaikki on kiinni vain asenteesta. ”

“On mahdotonta elää täyttä elämää, jos pelaa varman päälle. Sinun täytyy rohjeta epävarmuuden äärelle. Seuraa sydämesi ääntä. Ainoastaan ​​niin saavutat täyden potentiaalisi, käsittämättömän, todellisen rakkauden ja täyden onnellisuuden. ”

“Aina kierrätä, kierrätä, kierrätä lasit, metallit ja muovit ympäristön ja kotiplaneettamme vuoksi. Kierrätä myös kaikki ne negatiiviset tapahtumat, ajatukset ja tunteet ja käännä ne positiiviseksi vaikutuksesi elämääsi elämäsi ja ympäristön kuten perheesi ja kotiplaneettamme vuoksi.”

“On aikoja, jolloin on purjehdittava vastavirtaan ​​saavuttaaksemme sydämemme kutsun. On aikoja, jolloin on päästettävä irti ja annettava vain virran viedä kiitollisena siitä, että olemme elossa. Ymmärrämme vain niin paljon, ja joskus emme tiedä, mitä oikeastaan tarvitsemme, jotta elämämme olisi täydellinen. ”

”Sillä ei ole merkitystä, mitä sinulla on, vaan sillä mitä teet sillä.”

Kati & Henning

Kommentit (2)

  1. Hyder 11.05.2018 19:36

    Most effective thoughts about life, stated in words….amazingly sustainable ways of leading life guiding us to a better life, better world..

  2. Sarah Tun 12.05.2018 22:18

    “There are times you must sail against the current… and times you must let go and let the current take you.”So true. Wisdom comes with experience, and experience teaches us when to go with the flow and when to stand our own ground. Thanks, Kati!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Galleria:

Katso kaikki

  •  

    image6 image47 Reppari Kati Lepistön päivästä, Hyvä Terveys. Kuva: Lauri Rotko img_6371