Päivittäinen muistutus

16.12.2017

Tiedosta, mieti ja ole kiitollinen

Olisin voinut kuolla tuona kauheana iltana, mutta onneksi niin ei kuitenkaan tapahtunut. Minut oli siunattu korkeammalla tarkoituksella elämässä. Elämän merkitys on; kääntää negatiivinen positiiviseksi. Oma kohtaloni on näyttää muille tämä elämällä sen mukaan.

Lääketieteellisesti sanottuna minulla on L I S eli Locked-in syndrooma. Henkisesti ajatellen minulla on T V S; tahdon voiman syndrooma. Sieluni on vapaa olemaan sitä, mitä tahansa se haluaa olla.

Kukaan tai mikään ei voi estää minua tekemästä unelmistani totta, koska on mahdotonta pysäyttää ketään, kuka ei koskaan luovuta. Kaikki voima, mitä tarvitsen, on ilmassa, jota hengitän. Otan suuren henkäyksen ja jatkan eteenpäin.

Anna vahvuutesi olla joustavuudessa. Muuta asiat, mitkä voit paremmiksi.

Hyväksy asiat, mitä et pysty muuttamaan ja sopeudu.

Älä koskaan hyväksy menestystä tai epäonnistumista lopullisena. Älä koskaan anna menestyksen tehdä sinusta ylimielistä ja laiskaa. Älä koskaan anna epäonnistumisen estää yrittämästä uudelleen ja antamaan elämälle paras puoli itseäsi.

Älä anna pelkojesi ja heikkouksiesi sanella käyttäytymistä ja päätöksiäsi. Älä anna muiden ihmisten pelkojen tai heikkouksien vaikuttaa käyttäytymiseesi ja päätöksiin.

Elämä on mahtava taival, jos pidät kasvosi auringossa ja selän varjoihin käännettynä. Vaali sitä ja nautiskele siitä niin paljon kuin voit.

Nauti pienistä asioista elämässä, koska ne tekevät niistä suurista suuria.

Puhuminen ongelmista on aivan kuin juoruaminen; älä tuhlaa aikaasi sellaiseen. Halutessasi tehdä jotakin hyödyllistä, puhu ratkaisuista ja miten parantaa asioita.

Rakkaus on loputon polttoaineen lähde, käytä sitä työntääksesi elämäsi eteenpäin. Aina eteenpäin, ei koskaan taaksepäin. Rakasta elämää, rakasta ihmisiä, rakasta niin paljon kuin pystyt koko sydämelläsi, kunnes se puhkeaa ja rakasta sitten vielä vähän enemmän.

Kehosi on väline; mielesi on purje. Unelmasi ovat kompassi, ja henkesi on tuuli. Pidä henkesi vakaana ja vahvana, anna sen ohjata sielusi sinne minne se kuuluu; todellisen rakkauden ja todellisen onnellisuuden rannalle.

Kati & Henning

Kati Talking Eyes: My Daily Reminder

 

 

Kommentit (1)

 1. V.W. 23.12.2017 19:08

  Lundin yliopistollisessa keskussairaalassa on hoidettu kantasolutekniikalla samantyyppisiä vaurioita:

  https://www.nyteknik.se/teknikhistoria/han-gav-missbrukarna-livet-tillbaka-6531383

  En tiedä, onko kyseinen menetelmä tiedossasi, mutta kun vaimoni luki lehdestä artikkelin sinusta muistin uutisen – oli sentään maailmansensaatio aikanaan – ja ajattelin välittää tiedon eteenpäin.

  Ystävällisin terveisin

  /v.w.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Galleria:

Katso kaikki

 •  

  15 tiny 23 41644110_330590641038797_5377166168303861760_n – kopio img_0691