Miss Wheelchair World

19.11.2017

Katsoessasi Katia, näet vain pyörätuolissa istuvan kauniin työkyvyttömän naisen. Tutustuessasi Katiin, näet kesyttämättömän hengen, pelottoman sielun, aidon positiivisen energian alkulähteen. Kati on puhdas olemus siitä, mikä saa ihmiset siirtymään ikuisuuteen. Hän kulkee läpi elämän ainutlaatuisella ja syvällisellä polulla, ja hänen miehenään, saan kokea kaiken siinä siivellä.

Viimeisin pysäkki tällä reitillä oli; “Miss Wheelchair World” Varsovassa, Puolassa.

Tiedätkö, mitä saat, kun sinulla on kaksikymmentäneljä pyörätuolissa istuvaa naista ​​ympäri maailmaa yhdessä huoneessa? kimppu puhdasta kesyttämätöntä positiivista energiasta.

Jedyna Taka säätiöllä oli enemmän kuin kädet täynnä töitä kilpailun järjestämisen kanssa, mutta silti he onnistuivat todella hyvin. Oli ilo nähdä niin monia organisaatioita, yrityksiä ja ihmisiä puhaltamassa samaan hiileen saadakseen aikaan jotain niin hienoa ja positiivista.

Naisilla oli seitsemän pitkää ja rankkaa päivää työpajoja ja koreografian harjoittelupäiviä, jotka johtivat upeaan loppugaalaan. Siitä huolimatta kuinka vaikuttava finaali oli, se oli kaukana parhaimmasta, mitä tapahtuma antoi.

Ehdottomasti parasta oli se, mitä tapahtui kulissien takana. Oli etuoikeus nähdä nämä naiset toiminnassa. Oli ilo ja kunnia todistaa se jaksaminen, päättäväisyys ja vakaumus. Ilmassa ei ollut aistittavissa minkäänlaista vihamielisyyttä. Se oli kuin vanhojen ystävien jälleennäkeminen. Kaikki tukivat toisiaan. Naiset eivät kilpailleet toisiaan vastaan; he työskentelivät yhdessä luodakseen paremman tulevaisuuden koko ihmiskunnalle. Nämä Super-naiset tuntuvat ymmärtävän sen, mitä monet maailman johtajat eivät tunnu ymmärtävän; ” että yhdistyneinä seisomme ja jakautuneina kaadumme.”

Kaikki, ketkä olivat siellä; vanhemmat, sisarukset, puolisot, ystävät, avustajat, järjestäjät ja tapahtuman työn tekijät, jakoivat sen yhtenäisyyden tunteen. Se oli ihmiskunta parhaimmillaan. Tunsin itseni siunatuksi, että sain tavata nämä ihmiset ja olla osa heidän elämäänsä ja tällaista tapahtumaa.

Matkan lähetessä loppuaan uskomaton ilo ja suunnaton onnellisuuden tunne saivat minusta vallan. En enää nähnyt ihmisiä sinä, miltä he näyttivät, ihon värin tai edes sukupuolen mukaan, vaan ihmisinä. Raamatullisesti sanottuna; “minusta tuntui kuin olisin enkeleiden keskellä ja näin itse Jumalan.”

Meillä kaikilla olisi paljon opittavaa halvaantuneiden rohkeudesta, kyvyttömien vakaumuksesta ja fyysisesti estyneiden vahvuudesta. Älä anna olosuhteiden määritellä sitä, kuka olet. Elääksesi unelmaasi, jakaa ja levittää rakkauttasi ja nauttia hetkestä, nauti elämästäsi.

Henning van der Hoeven

Katin Puhuvat Silmät: Rakaus

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Galleria:

Katso kaikki

  •  

    9 image6 wp_20140424_021 11893931_10152973514492447_8762376778127399748_o