Pienellä voitolla

26.01.2015

Olin Helsingissä perjantaina 16.1.2015 kuvauksissa isoa kampanjaa varten täällä suomessa. Helmikuun lopulla paljastuu, mikä se oikein on. Kuvauksen jälkeen Henning sanoi jotain minulle, mikä sai minut tietenkin kyyneliin. Haluaisin jakaa kanssanne ne sanat.

“Pienellä voitolla voi olla valtava vaikutus. Olet takaisin satulassa. Kaksikymmentä vuotta siihen meni, että elämä teki täyden ympyrän. Tänään olet takaisin alussa ja olet taas malli. Tällä hetkellä tämä kuvaus voi tuntua pikkujutulta, mutta olet luultavasti ensimmäinen ihminen maailmassa, kuka teki sen; maailman ensimmäinen täysin halvaantunut valokuvamalli.”

“Elämälläsi tulee olemaan suuri vaikutus muiden ihmisten elämään. Et esittele vain vaatteita tai asusteita, mitä käytetään vain hetken aikaa elämästä, vaan olet loistava esimerkki siitä, miten elää hyvää elämää huolimatta pahimmasta esteestä, mitä ihminen voi kohdata. Et esittele vain kesän muotia naisille, vaan sitä asennetta, miten ihan jokaisen pitäisi suhtautua elämään. Niin miesten, naisten, nuorien sekä vanhojen. Olen ylpeä sinusta”.

Haluan kiittää kaikkia ihmisiä, ketkä ovat tukeneet ja auttaneet minua tässä matkan varrella. KIITOS! Emilia Lahti tästä upeasta yhteistyöstä. Arvostan sitä aivan valtavasti! KIITOS! Kaikille nykyisille sekä menneille avustajilleni. Kiitos, että olitte apunani. Teidän pitäisi kyllä tietää, että olitte paljon enemmän kuin pelkkiä avustajia. Elinikäisiä ystäviä! VALTAVA KIITOS kaikille niille ystäville, ketkä kestivät rinnallani pahimmassakin myrskyssä. Tiedätte kyllä keitä olette. Tukeanne ei voi mitata edes kullassa. Toinen VALTAVA KIITOS kuuluu tietenkin perheelleni. Kiitos, että olitte aina tukenani ja pystyin aina luottamaan siihen. Rakastan teitä! Erityinen SUPER KIITOS oikealle naarasleijonalle, enemmän kuin erityiselle naiselle ÄITILLENI! Hän on oikea arkkienkeli. Hän veti minut kuiville elämän tyrskyistä ja työnsi läpi hurrikaanin. Hän taisteli kaikki taistot puolestani, kun itse en siihen enää kyennyt. Tietenkin voittaen ne kaikki. Kiitos äiti, ei ole tarpeeksi sanoja kuvaamaan arvostustani ja rakkauttani. Viimeiseksi, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, hyvin erityinen KIITOS! uskomattomalle aviomiehelleni. Tulit elämääni ja et tehnyt todeksi vain yhtä unelmaani vaan kaikki. RAKASTAN SINUA niiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon! Enemmän kuin ikinä arvaat.

Portfolio

Kati (van der Hoeven) Lepisto, Mikkeli, Finland

More than just a model, an inspirational model.

(Professional model since 1990)

Email address: lepisto.kati@gmail.com

Webpage: katilepisto.fi

Facebook:

Suomi: Kati Lepistö

English: Kati, an inspirational model

Español: Kati, una modelo inspiradora

Kommentit (5)

 1. Outi 26.01.2015 19:03

  :,)

 2. leena jokiniemi 26.01.2015 21:01

  Sanoin en voi kuvata sitä onnen tunnetta miltä tuntuu lukea tätä kirjoitustasi ❤

 3. Merja Saalasti 26.01.2015 23:17

  Hienoa Kati! Ihanaa, kun olet Sinä!

 4. Renny Harlin 27.01.2015 07:59

  Dear Kati,

  You are incredible. Thank you for your words of wisdom and love.
  You lead by example, and give all of us strength to carry on every day. I’m sending you positive energy and inspiration from Beijing, China.

  Your friend and admirer,

  Renny

 5. Tiina Lähdevuori 27.01.2015 11:29

  Kati. Kiitos onnen kyyneleistä,iloitsen puolestasi <3
  Kiitos kaikista viisaista ja rohkaisevista kirjoituksistasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Galleria:

Katso kaikki

 •  

  26 D47201C8-CCA0-4A0A-BFF1-B9508890C99F image3 kvuvy